Важни ли са годините?

Мъжете и жените, взаимоотношенията помежду им, връзки, раздели, вярност, изневяра и прочие.

Важни ли са годините?

Мнениеот dima1980 на Пет Яну 29, 2010 2:29 pm

Важна ли е разликата в годините за една връзка или сексуално изживяване?
1.Да, трябва да се съобразяваме и с възрастта..
2.Не, важни са чуствата!
3. Нямам мнение по въпроса
От значение ли са годините в една връзка или е достатъчно единствено чуството? Трябва ли да си търсим партньор на нашата възраст или просто да следваме сърцето си?
Аватар
dima1980
eMOTION фен

Re: Важни ли са годините?

Мнениеот BOKO на Пет Яну 29, 2010 2:45 pm

Според мен всичко е строго индивидуално, за различните хора е различно, но да не се забравя че всеки иска да опита нещо "агнешко" :grin:
Изображение
Аватар
BOKO
eMOTION ангел-пазител

Мнениеот LILIS на Съб Яну 30, 2010 8:54 am

:lol: Агнешко.... :lol: :lol: :lol: Мен ако питаш, по-добре да е .... телешко :grin: :wink:
... time to ...
Аватар
LILIS
eMOTION кибик

Мнениеот dima1980 на Съб Яну 30, 2010 9:19 am

ама с това ваше агнешко.... :hehe: а опита?
Аватар
dima1980
eMOTION фен

Мнениеот astonish на Съб Яну 30, 2010 10:56 am

Излиза, че е най-добре - "опитно агнешко" да е :jump: .
Изображение

Излъчвам радиация......но от сърце!
Аватар
astonish
eMOTION ангел-пазител

Мнениеот *Olelia* на Съб Яну 30, 2010 12:00 pm

Аз пък не смятам, че опита е водещ. :OK:
Двама души на еднаква възраст или с малка разлика в годините също могат да се чувстват добре :OK:
Изображение
Аватар
*Olelia*
АдминистраторАдминистратор

Мнениеот gabi1 на Нед Яну 31, 2010 12:39 am

Аз пък все си мисля, че като го тресне човек хормона или ако го кажем по-възвишено "пеперудките в стомаха" хич и не се замисля за възраст.
Всеки шут отзад е крачка напред... :)
Аватар
gabi1
eMOTION маниaк

Мнениеот Erma на Пет Фев 26, 2010 10:06 pm

Не знам .. аз винаги съм си падала по набори, някак си не си представям да съм с 20 години по-голям от мен мъж. Но не отричам че на някои хора не им пречи разликата в годините.
Изображение
Аватар
Erma
eMOTION ангел-пазител

Мнениеот lonesome на Пон Мар 22, 2010 9:33 am

Аз пък досега не съм намерила набор, с който да си пасна по характер. Като приятели, партии - ок, но за нещо повече - не. Възрастта не е сред основните ми показатели, но преди време си направих експеримент и излизах няколко пъти с мъж на 28, т.е. 10 години по - голям от мен и някакси не се получи. Намирахме се на приказки, но просто нямахме особено много допирни точки. В крайна сметка той си е взел живота в ръцете, а аз завършвам гимназия и не знам накъде да поемам... Статистиката сочи, че винаги съм харесвала момчета с 4 - 5 години по - големи от мен, даже с приятелки се шегувахме, че любимите ми са набор '88. :grin: За мен разлика го 6 - 7, максимум 8 години е в границите на нормалното, но за повече... не бих се захванала.
Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце.
Аватар
lonesome
eMOTION пристрастен

Мнениеот kotara4ka на Сря Мар 24, 2010 12:44 pm

За мен годините не са водещи. имала съм много млад мъж, бях първата му жена а връзката беше много романтична. била съм и с 15 години по-възрастен мъж и може да ми се смеете, но се разделихме, защото смятам, че е най-не зрелият човек, който съм срещала. мисля, че това на колко години е някой наистина не е важно, по-важно е как е пораснал до тези години, как се е развил, какъв човек е станал...
kotara4ka
eMOTION джуниър

Мнениеот miss_pukanka на Чет Авг 26, 2010 1:47 pm

Смятам,че възрастовата граница е от значение!Според мен до най-много 4ри години разлика е приемливо,но от там нататък е някакси трудно за възприемане,че между тези двама души има кой знае колко много допирни точки и интереси :happy:
Един ден Любовта попитала Приятелството:"Защо съществуваш ти,след като ме има мен?" То отговорило:"За да донеса усмивки там,където ти донесе сълзи!"
Изображение
Аватар
miss_pukanka
eMOTION джуниър

Назад към Мъже и Жени