Здравей, колкото хора толкова и мнения. Има прието мнение(сред мъжете), че мъж отказал на жена е бунак. Аз не го споделям, според мен няма такова нещо като правилна постъпка. Всияко си зависи от конкретната ситуация. Ние мъжете по-принцип сме практични хора (емоциите са за жените). Лично според мен си постъпил правилно в дадената ситуация. И ще обясня защо (на който не му се чете да пропусне). Щом не си се възползвал, значи или не си бил достатъчно пиян, та да не можеш да мислиш и само да следваш инстинктите си за размножаване, или си бил прекалено пиян та да не можеш да стоиш буден, камо ли нещо друго. Ако си бил в последното състояние, надали щеше да си спомняш за удалата ти се възможност, та знчи си бил в първото. Щом не си бил чак толкова пил, се е включила подсъзнателната ти практичност и си е задала въпроса има ли смисъл женен човек да си създава допълнителни проблеми само и само за едното е*ане? Че и колежка от университета, сигурно се познава с жена ти. Човек който ще виждаш и за напред. Който и жена ти ще вижда за напред. Човек който може да не иска само секс. Всичко това допълнително усложнява ситуацията и поражда предпоставки за евентуални усложнения, главоболия, стрес, ядове, все неща които не се препоръчват от лекарите. И тук следва отговора на въпроса ти - да много обичаш жена си. Щом си се сетил за нея при наличието на друга жена в леглото. И явно с жена си много си пасвате в леглото.

Не се терзай, направил си избор. Правилният избор.