Студентски празник

Вход разрешен за 18+ . Да си поговорим за нещата по-така...

Студентски празник

Мнениеот emotiona на Вто Дек 15, 2009 11:58 am

Здравейте,бяхме на една вила група студенти да празнуваме студентския празник.Наложи се да деля една стая(в стаята имаше само голямо легло) с една колежка,хубаво маце.Хапнахме пийнахме и трябваше да си лягаме.Легнахме спахме в общо легло ,но не правихме секс,а имах възможност.Забравих да пиша,че аз съм женен човек.И сега мили хора ми кажете толкова ли съм глупав или много обичам жена си,затова си блъскам главата няколко дена.
emotiona
eMOTION джуниър

Re: Студентски празник

Мнениеот Пешо на Вто Дек 15, 2009 1:06 pm

Здравей, колкото хора толкова и мнения. Има прието мнение(сред мъжете), че мъж отказал на жена е бунак. Аз не го споделям, според мен няма такова нещо като правилна постъпка. Всияко си зависи от конкретната ситуация. Ние мъжете по-принцип сме практични хора (емоциите са за жените). Лично според мен си постъпил правилно в дадената ситуация. И ще обясня защо (на който не му се чете да пропусне). Щом не си се възползвал, значи или не си бил достатъчно пиян, та да не можеш да мислиш и само да следваш инстинктите си за размножаване, или си бил прекалено пиян та да не можеш да стоиш буден, камо ли нещо друго. Ако си бил в последното състояние, надали щеше да си спомняш за удалата ти се възможност, та знчи си бил в първото. Щом не си бил чак толкова пил, се е включила подсъзнателната ти практичност и си е задала въпроса има ли смисъл женен човек да си създава допълнителни проблеми само и само за едното е*ане? Че и колежка от университета, сигурно се познава с жена ти. Човек който ще виждаш и за напред. Който и жена ти ще вижда за напред. Човек който може да не иска само секс. Всичко това допълнително усложнява ситуацията и поражда предпоставки за евентуални усложнения, главоболия, стрес, ядове, все неща които не се препоръчват от лекарите. И тук следва отговора на въпроса ти - да много обичаш жена си. Щом си се сетил за нея при наличието на друга жена в леглото. И явно с жена си много си пасвате в леглото. :wink: Не се терзай, направил си избор. Правилният избор.
На един мъж, конски сили и женски гърди, никога не са му достатъчни!
Аватар
Пешо
eMOTION пристрастен

Мнениеот stranger на Вто Дек 15, 2009 8:46 pm

:bravo: :bravo: на Пешо
Абсолютно всичко е абсолютно относително!
Аватар
stranger
eMOTION кибик

Мнениеот dima1980 на Сря Дек 16, 2009 9:06 am

:bravo: малко мъже мислят с правилната глава
Аватар
dima1980
eMOTION фен

Мнениеот petrohancho на Сря Дек 16, 2009 11:14 am

Аве и на мен ми се случи същото две вечери подред, ама девойката беше 22 години по млада от мен и сигурно е било от срам да се държа така. :lolroll: :lolroll: :lolroll:
Човек колкото и добре да живее ,накрая се жени.При мен щастливо.
Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
По добре куче приятел, отколкото приятелка кучка.
Аватар
petrohancho
eMOTION ангел-пазител

Мнениеот gabi1 на Нед Яну 24, 2010 12:14 am

И една женска гледна точка - .... дрън-дрън...... ти да не си педал бе? Или сш бшл толкова пиян, чу да не можеш да го вдигнеш?
Всеки шут отзад е крачка напред... :)
Аватар
gabi1
eMOTION маниaк

Мнениеот astonish на Нед Яну 24, 2010 9:58 am

:lolroll: Габи, направо си размазала и обезсмислила предходното написано. С тази "гледна точка" :yes: :lol: .
Изображение

Излъчвам радиация......но от сърце!
Аватар
astonish
eMOTION ангел-пазител

Мнениеот Искрена на Сря Яну 27, 2010 8:48 am

stranger написа: :bravo: :bravo: на Пешо

И :bravo: на emotiona!

:OK:
Времето отмива всичко, времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак, а понякога ги губим в него.
Аватар
Искрена
eMOTION ангел-пазител

Мнениеот CCCP на Сря Яну 27, 2010 2:08 pm

Според мен много обичаш жена си! И изобщо да не съжаляваш. Съвсем скоро ще ти мине, а ако го беше направил щеше да си блъскаш много повече главата и ...долната. Направи един страшен секс със жена си и забрави за другото! Такива други жени има много по света. А твойта жена е само една. Аз същото бих направил. :yupee: :yupee: :yupee: :yupee: :yupee: :yupee:
Подписът е редактиран от администратор: забранена външна препратка!!!
Аватар
CCCP
eMOTION джуниър

Мнениеот gabi1 на Нед Яну 31, 2010 12:35 am

astonish написа::lolroll: Габи, направо си размазала и обезсмислила предходното написано. С тази "гледна точка" :yes: :lol: .

Ми така де - кво прави на студентски празник в легло с друго маце, като толкова обича жена си? Или се надява, че тя чете тука? :grin:
Всеки шут отзад е крачка напред... :)
Аватар
gabi1
eMOTION маниaк

Мнениеот astonish на Нед Яну 31, 2010 2:35 pm

Точно :OK: :yes: !
Изображение

Излъчвам радиация......но от сърце!
Аватар
astonish
eMOTION ангел-пазител