Пищови?! Помогнете, моля! :-)

Къде искате да учите или следвате в момента? Вашето мнение за образователната система в България.

Пищови?! Помогнете, моля! :-)

Мнениеот IMG на Пет Яну 11, 2008 3:25 pm

Здравейте! :happy:
Не знам, дали трябва да пусна темата тук, или в "Образоване и обща култура" /ха, как звучи - обща култура за това, как се правят пищови/ :lolroll: :blush:
Предстоят ми доста трудни изпити...и ми трябват всякакви идеи за пищови, защото ще има доста дебнене от страна на изпитващите :blush: Разбира се, това не означава, че няма да чета и да се готвя; ще направя, всичко, каквото зависи от мен, но искам да съм двойно "подсигурен"...Така че, помагайте, моля! :cry: :blush: :blush:
IMG
eMOTION джуниър

Re: Пищови?! Помогнете, моля! :-)

Мнениеот Gallardo на Пет Яну 11, 2008 9:13 pm

ето някой идеи които може да ползваш
1 Вариант
ако на изпита може да ползваш произведение и знаеш темите просто пишеш темата на компютър и си го принтираш със същия шрифт и на същия вид хартия като тази от реалната книга ако си изпипаш нещата дори и със заглеждане не може да се види че преписваш
2 Вариант ако си сръчен с компютрите и има принтер и скенер
купуваш една кола отлепваш етикета ,сканираш го,на фотошоп на мястото на съдържанието добавяш нещата който ти трябват ,принтираш на фолио и лепиш няма разлика
Ако ти трябват още варианти пиши
Когато имаш книжка се радваш,когато имаш жълта книжка ти се радват,а когато имаш и двете си наистина ОПАСЕН.
Набирам хора със психични отклонения
Аватар
Gallardo
eMOTION приятел

Мнениеот *Olelia* на Съб Яну 12, 2008 10:27 am

Преместих темата, защото в този раздел и е мястото.
Та значи, като начало ще започна с това, че преди време бяхме отворили цяла тема за пищовите. Мисля, че ти бъде от полза. Ето и линка:

viewtopic.php?f=21&t=443&hilit=%D0%BF%D0%B8%D1%89%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5
Изображение
Аватар
*Olelia*
АдминистраторАдминистратор

Мнениеот Пешо на Чет Мар 06, 2008 6:27 pm

Gallardo написа:...2 Вариант ако си сръчен с компютрите и има принтер и скенер
купуваш една кола отлепваш етикета ,сканираш го,на фотошоп на мястото на съдържанието добавяш нещата който ти трябват ,принтираш на фолио и лепиш няма разлика
Ако ти трябват още варианти пиши

Бате аз трябва да внеса 3 кашона с кола :lol: Представи си какво ровене ще падне за дадената тема.
По-модерен телефон като бележки да си ги нацъкаш на него и все едно си зяпаш телефона(трябва да си сръчен). Хендс фрее ако си с по дълга коса(ако не си си пусни) и ако не са сложили радио шапка(Техническия ги правеха тез шмикерии преди време с радио шапката). Има едни химикалки дето пишат с мастило което се вижда само със .... че ми избяга от главата името на осветлението(това ако можеш да си внесеш листове)
На един мъж, конски сили и женски гърди, никога не са му достатъчни!
Аватар
Пешо
eMOTION пристрастен

Мнениеот MoReNa на Вто Май 12, 2009 4:48 pm

Най-лесният и бърз начин е да седнеш и да си научиш нещата. Прави го често и по малко и така няма да ти се струпа много накая. Правенето на пищови винаги е отнемало повече време от научаването на материала. А и все пак тук е тема за образованието. Не за тарикатстването. :grin:
Хубавото не е в многото. В хубавото е многото.
Аватар
MoReNa
eMOTION зарибен

Мнениеот forever на Пон Авг 24, 2009 3:31 pm

Аз докато правя пищова и запомням какво има на него... :lol: и вече няма смисъл от него... :lol:
If it's worth doing, it's worth overdoing.
Аватар
forever
eMOTION джуниър

Мнениеот ivanov82 на Съб Фев 20, 2010 10:18 pm

Имаше един сайт www.pishtovi.com, като студент от там теглих. Ама май е out-of-date.. Мен не ми се отваря поне...
:) Най лесно преписвай с царски пищови (ако ситуацията го позволява). Ако не - другият най-добър метод е пищова в тази ръка, с която пишеш. Малко трябва да се тренира упражнението но се получава
ivanov82
eMOTION джуниър

Назад към Образование