Според мен са адски добри, но имам въпрос. Придаваш овала и формата много добре, обаче не трябвали дори от светлата страна да има една тъмна ивица от светлосянката по самия ръб?
Според мен са адски добри, но имам въпрос. Придаваш овала и формата много добре, обаче не трябвали дори от светлата страна да има една тъмна ивица от светлосянката по самия ръб?

Phill написа:Ей Бис търпиш ли критика?Според мен са адски добри, но имам въпрос. Придаваш овала и формата много добре, обаче не трябвали дори от светлата страна да има една тъмна ивица от светлосянката по самия ръб?
Ако правилно съм те разбрала, имаш предвид на облите предмети един вид да им правя нещо като контур отстрани? Понеже аз в началото така ги рисувах, но даскала каза, че това не се правело, тъй като предметът така да се каже "завива" и де факто няма точно изразени линии, които да очертават формата му. Не знам до колко този ефект се постига по начина, който той ми показа и който аз явно не съм овладяла съвсем, след като подобно нещо прави впечатление...
Като отдида другия път ще го разпитам по-подробно. 

И съм на етап, в който всякаква критика и съвети са добре дошли, така че благодаря 

charlie написа:Писна ми от кубчета, сфери и темперни бои... вчера нарисувах едно око. То взе та стана мадама
http://i93.photobucket.com/albums/l71/c ... c046-1.jpg

Дано и по-добра да ставам и да им се смея на тия неща някой ден. 

Май е крайно време да си взема скенер...

Оценките са заслужени, браво!

*Olelia* написа:charlie, Първо, че са страхотни, второ - много си задобряла!![]()
![]()
![]()

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта