Уригването

Дори в такова гостоприемно и приветливо място като Голямата Гара, съществуват правилен и погрешен начин на общуване.

Re: Уригването

Мнениеот petursaev на Сря Юли 01, 2009 9:19 am

Няма по -голяма простащина, но наистина в повечето страни го възприемат като нещо нормално и не му отдават никакво значение.Явно наистина сме супер "взискателни" към културата си.
petursaev
eMOTION джуниър

Мнениеот Cyber на Съб Юли 18, 2009 11:14 pm

Твърдо против съм.Какъв човек съм никога не съм се оригвала.А това да се прави постоянно може да ме искара извън релси.Много мразя недисциплинирани хора.Аз лично имам една приятелка която има язва.И тя много мрази тези "свински" уригвания,но често и се случва да се уригва понеже не е добре със стомаха.Като дойде в къщи и като дойде такъв момент бяга към тоалетната за да не я чува никой.Изобщо адски много я е исрам.Но това аз мога да го разбера защото тя не го прави нарочно по неприятна причина е... Имам племеничка която сега ще е втори клас,а какво да ви кажа оригва се като някое момче и то постоянно и как да ви го кажа едно твърдо такова и звучн...Като ми е нагости аз лично много и се карам за този си неин грозен навик,а то горкото ми вика " Ама аз не съм виновна по децкото така правят и на училище също".Ето,че дори елементарното го няма вече.Видяло го от телевиязията и то да не остане по-назад...резултата е на лице.Като цяло оригването го приемам за неуважение и недисциплинираност.Едно е да се случи случайно или по неволя,друго е да го правиш постоянно.... :confused:
Аватар
Cyber
eMOTION джуниър

Мнениеот ><Galia>< на Нед Юли 26, 2009 8:54 am

Cyber написа:Твърдо против съм.Какъв човек съм никога не съм се оригвала.

Сега ще кажеш и, че не си пръцкала никога :jump: :lol: Шегувам се.. и мен ме дразнят звучните уригвания които се правят нарочно, но пък на всеки може да му се случи да му се преуригне, това е съвсен нормална реакция и функция на организма, но все пак трябва да се прави по дискретно особенно на публични места. :yes:
><Galia><
eMOTION ангел-пазител

Мнениеот forever на Пон Авг 24, 2009 4:00 pm

Първо "ОРИГВАНЕ" се пише с "о", и второ наистина е съвсем нормално просто трябва да се прави по дискретно..
If it's worth doing, it's worth overdoing.
Аватар
forever
eMOTION джуниър

Мнениеот icees на Пон Юни 28, 2010 2:38 pm

Ta po vaprosa za urigvaneto-zvu4no ili tiho sam 4ula slednoto.Hubav 4ovek loschi raboti ne biva da zadarja v sebe si.Badi sebe si mome :hello:
icees
eMOTION джуниър

Предишна

Назад към Култура и етикет