Къде хвърлихте пъпчето?

Взаимоотношенията между членовете на семейството, съвети, проблеми...

Къде хвърлихте пъпчето?

Мнениеот *Olelia* на Вто Фев 09, 2010 3:15 pm

Я да питам всички настоящи родители - хвърлихте ли пъпчето на вашето детенце на някоe по-особено място и ако да - къде?
Има ли някаква традиция за това? :happy:
Изображение
Аватар
*Olelia*
АдминистраторАдминистратор

Re: Къде хвърлихте пъпчето?

Мнениеот Cherissa на Вто Фев 09, 2010 3:23 pm

Много интересна тема :yes: Доколкото знам, пъпчето на детенцето се хвърля някъде с цел и пожелание от родителите един ден то да се озове там. Моя пъп например са го хвърлили във двора на Винс-а и аз завърших точно него. Ние с Ивайло бяхме решили още преди да се роди Мати да хвърлим пъпчето й в Медицинския университет. Така и направихме. Бях чела, че някои родители запазват пъпчето на детенцето с цел като порасне самичко то да го остави където иска. Други родители не вярват в това и още като паднат пъпчетата ги хвърлят или още в болницата акушерките правят това. Лично на мен акушерката ми го даде пъпчето да си го прибера, защото на Мати й падна в болницата. Ако не ми го беше дала, щеше да ми е много неприятно..Така, че всичко е въпрос на личен избор на мама и тати :yes:
Изображение
Аватар
Cherissa
eMOTION джуниър

Мнениеот mama_ema на Вто Фев 09, 2010 5:30 pm

Хайде и аз да се включа с нашето пъпче . Понеже е кръстена щерката на баба си , която е адвокат решихме да го хвърлим в кантората й да стане и тя и без това много й знае устата :grin: .
Но знам един случай на познат , който го е хвърлил под една палма с полежалние цял живот детето му да лежи под палми - в момента въпросният човек притежава хотел в Испания и си лежи под палми с коктейл :grin: .
Изображение
Изображение
Аватар
mama_ema
eMOTION джуниър

Мнениеот lubopitko на Пет Фев 12, 2010 2:43 pm

Пъпчето на Митко е вкъщи, в една кутия, в която съм сложила двата теста за бременност, първите му миниатюрни обувчици, снимките от ехографа, статията от Еврофутбол, в която пише, че сме спечелили награда и разни други мили първи неща. Не смятам да го хвърлям някъде, сигурно за това е като лепнат за мен. :lol: :jump:
Аватар
lubopitko
eMOTION маниaк

Назад към Родители и деца